3.7.2022. 22:04
0
Prijateljica štiti Pišek od svekra: Vidoje ne bi dozvolio ovu nepravdu, divio joj se
Instagram profil Nikoline Pišek usijao se od komentara i poruka podrške koje joj upućuju mnoge koleginice sa javne scene, nakon što ju je Viktor Ristović, otac Vidoja Ristovića, pokojnog supruga Pišek, optužio da je ona krivac za smrt njegovog sina, piše portal CdM.

Javljaju se i oni koji su očito bili dobro upućeni u odnos Vidoja i Nikoline. Među njima je Tatjana Dragović, bivša manekenka i bivša supruga nekadašnjeg tenisera Gorana Ivaniševića.  Ona tvrdi da je Vidoje bio njen prijatelj, a to je čovjek koji je, kako piše, neizmjerno volio Unu, Mateu i obožavao Nikolinu.

Podsjetimo, Una je njihovo dijete, a Matea Nikolinina kćerka iz ranijeg perioda.

“Nikada nisam srela muškarca koji je sa tolikim divljenjem pričao o svojim curama. Doslovno bi za njih okrenuo čitav svijet i sada bi ih zaštitio od ovolike nepravde kada bi samo mogao. Zato je ovo toliko tužno, on nikada nikome ne bi dozvolio da se na ovaj način odnosi prema njegovom najsvetijem… Njegovoj Nikolini i Uni. Zato, ne griješite dušu, krivi ste već i kad samo pomislite da imate pravo zabadati nos ili imati neko svoje mišljenje o situaciji o kojoj ne znate apsolutno ništa”, napisala je Dragović, kojoj je na ovim riječima zahvalila Pišek,  prenosi CdM.


(Amer M.)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.