17.8.2022. 10:03
0
Jelena Karleuša nikad iskrenije o privatnom životu i Dušku: Nemam više godine za gubljenje
Srbijanska pjevačica Jelena Karleuša otkrila je detalje koje intrigiraju javnost, a koji se tiču njenog privatnog života.

Ona je konačno progovorila i o razvodu od fudbalera Duška Tošića.

Kako se iz jednog od njenih objava na Instagramu moglo zaključiti da ona i suprug nisu predali papire za razvod, što je glavna tema nagađanja u medijima, Jelena Karleuša je odgovorila.

– Nismo. Neka pišu šta hoće i ko šta hoće, kao i do sada. Mene to pogađa kao slona kada ujede komarac za najdeblje mjesto. Neću više ništa da objašnjavam nikome.

Na pitanje da li je samoj sebi rekla da je pretjerala kad je objavila saopštenje, pjevačica jasno je odgovorila.

– Nisam pretjerala. Mora da se nauči pameti. Nemam ja više godine za gubljenje. Ili-ili mi je sve odsad u životu. Nemam više toleranciju. Izgubila se za ove 44 godine strpljenja. Uostalom, neću više da pričam o Dušku. Kad zasluži nečim lijepim, pomenuću ga. Do tada, pitajte me o ljubavi prema životinjama – kaže Jelena koja se neizostavno dotakla i svojih mezimica Atine i Nike, te objasnila da je naišao period koji je za svakog roditelja težak.

– Uskoro pune 13 i 14 godina i period je nikada teži i za njih i za mene. Borim se kako znam i umijem sa dvije djevojčice u pubertetu koje vrlo pristojno podnose pritisak slave majke. Teža i stresnija je situacija u kući, slava je manji problem. Borim se kao lav da ih zaštitim i ojačam – rekla je ona za “Stori”.

(A. Balićevac)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.