29.11.2022. 14:27
1
Bivši bh. fudbaler i rijaliti zvijezda navodno vozio pa doživio saobraćajnu nesreću?
Dino Dizdarević, nekadašnji fudbaler koji je ostavio loptu kako bi ispunio svoj životni san i postao reality igrač prije dva dana doživio je saobraćajnu nesreću.

Naime, on je na svom Instagramu objavio kako je imao nesreću te da je dobro. Na fotografiji iz bolnice se vidi koliko je povrijeđen.

Kako nam čitatelji govore, prije nesreće danima je objavljivao snimke iz svog automobila kako vozi i pleše, a neprilagođena brzina uslovima na cesti sa njegovom nepažnjom je najvjerovatnije uzrok nesreće.


To je i sam Dizdarević potvrdio za medije kazavši kako je izgubio kontrolu nad volanom, automobil mu je proklizao te je sletio sa ceste i prevrnuo se.

Kako je rekao, nije teže povrijeđen, ima šest šavova, jedan kapak mu je šiven, ali se dobro osjeća, prenosi CH.


(Admir O.)

1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.