21.12.2022. 22:29
0
Srbijanski pjevač Marko Bulat oprostio ženi batine i nasilje: "Hrišćanski je praštati. Kad čovjek doživi ovako nešto on je onda spremniji"
Pjevač Marko Bulat našao je u centru skandala kada je prije dva mjeseca prijavio suprugu Mariju za porodično nasilje, nakon čega je njoj određena mjera zabrane prilaska, a danas se desio obrt u njihovoj ljubavnoj priči.

"Ovo su najljepše godine mog života kada gledam kako mi djeca rastu, uživam u roditeljstvu i ne bih ovo vrijeme mijenjao ni za šta u životu. U odličnim sam odnosima sa suprugom, Bogu hvala sve je odlično", rekao je Bulat.

Na pitanje da li je povukao tužbu protiv Marije, Marko je odgovorio pjesmom.

"Učini bar jedan pogrešan korak da lakše odem od tebe. Njoj pjevam druge pjesme. Ljubav mora da pobjedi, kako ne razumijete ljudi, bez ljubavi nema ni života ni napretka, nema ništa. Ako je čovjek bez ljubavi on je ništa, tako da mislim da sam dao odgovor",  istakao je on.

Bulat je otkrio i kako je došlo do pomirenja.

"Poljupcima je došlo do pomirenja, mislim da je to izuzetno romantično. Ne znam da li je ova situacija ojačala naš odnos, ali iskustvo te nadogradi. Kad čovjek doživi ovako nešto on je onda spremniji. Danas sutra kad ti se desi nešto onda to prepoznaješ i ako si prije reagovao pogrešno, onda pokušavaš da reaguješ na pravi način i zdraviji. Zbog ljubavi smo se pomirili. Ne mogu da kažem da se neko nekome izvinio, već hrišćanski praštamo. Sad ko je kome rekao šta... Bitno je da život ide dalje. Te negativne stvari ostaju iza nas" , otkrio je on.

(A. Balićevac)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.