29.12.2022. 9:30
1
Tea Tairović tvrdi: "Dvije godine sam bez seksa. Imam simpatiju, košarkaš je i šest godina mlađi od mene. Nikad ga nisam vidjela uživo"
Folk zvijezda priznaje da joj je za oko zapao jedan poznati košarkaš, ali krije njegovo ime.

"Imam simpatiju, riječ je o jednom košarkašu kog nikada nisam vidjela uživo. Reći ću vam samo da je šest godina mlađi od mene i da je to platonska ljubav", tajnovita je Tea.

Ipak priznaje da dugo nije imala intimne odnose.

"Dvije godine sam bez seksa", priznaje jedna od najatraktivnijih pjevačica Tea Tairović.

Iako nema momka, Tairovićeva mašta o svom vjenčanju.

"Voljela bih da to bude mala svadba daleko od očiju javnosti, na kojoj će biti samo porodica i najbliži prijatelji. Naravno da bih voljela da jednog dana budem majka, želim da imam troje djece. Ja sam jedinica i patim zbog toga... Sigurna sam da bi mi u životu bilo lakše da imam brata i sestru."

Mnogim njenim koleginicama smeta to što je Tea trenutno među najplaćenijima na estradi, pa su je prozvale "vrtiguzom".

"Ja nisam nikakav vrtiguz. Mislim da su te koleginice samo htjele da budu zanimljive, pa su me tako prozvale. Bavila sam se plesom dugo godina, pa sam tek onda postala pjevačica", priča folkerka, prenose Nezavisne novine.

(A. Balićevac)

1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.