18.1.2023. 8:14
7
Amir Pašić Faćo o Seji Brajloviću: "Ja sam Sarajlija i ti mene iritiraš. Ti si sa svojim manirima otjerao moje sugrađane odavde"
Amir Pašić Faćo, čije se ime u prošlosti mnogo puta znalo naći u rubrikama crne hronike po sarajevskim medijima. Ovaj nekadašnji kriminalac na svom TikTok profilu objavio je dva videa o poznatom bh. ugostitelju Seji Brajloviću.

“Ja kad pričam za ovog Brajlovića, onda se meni oglase ove degenčine. Ja volim ovaj grad, ja sam Sarajlija. Ti Brajloviću meni nisi zanimljiv. Ti mene iritiraš bolan. Ti si sa svojim manirima otjerao moje sugrađane odavde. Ljudi pobjegli u Australiju, Kanadu u Ameriku, u Evropu. Oni pate za svojim domom. Ja sam za vas extra mangup", izjavio je Faćo u svom prvom video klipu.



Par sedmica poslije, opet je govorio o Brajloviću.

“Još mu trebam repove gledati. Izađe one taksiste tamo, kako ih nije stid u redu po 50 im godina, i oni čekaju po 50 maraka. On u kameru podijelio po 300 maraka. Ne znam ko ode tamo (u restoran). Dijaspora je 'selo moje ljepše od Pariza'. Ako išta u Sarajevu ima restorana, i lijepih i pristojnih al džaba idu kod Brajlovića vide one repove, pa se sjete deda”, izjavio je Amir Pašić u svom drugom video klipu.

7
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.