13.5.2023. 18:32
2
Ako je Kristijan Golubović uzor djeci u Srbiji, u BiH je to Mirza Hatić: Razlika je što je Golubović više godina bio na robiji
Ako je Kristijan Golubović uzor djeci i omladini u Srbiji, onda je Mirza Hatić to u Bosni i Hercegovini. Razlika između ove dvojice je što je Golubović više vremena proveo iza rešetaka.

U govoru, ponašanju, promoviranju nasilja, oružja, kriminala, mafijanja, psovanja, izgovaranju najgnusnijih uvreda prema onima koji nisu mu nisu po volji, nema nikakve razlike, piše avaz.


@mirzahatic_official #bosnia🇧🇦hrvatska🇭🇷serbia🇷🇸mantenegro🇲🇪 #usa🇺🇸 #srbija🇷🇸 ##croatia ♬ Originalton - Mirza Hatic


Kristijan Golubović je nedavno snimao spot u školi sa grupom Crni Cerak, a direktorica škole "Đura Jakšić" Tamara Jelić je smijenjena tek nakon masakra u školi "Vladislav Ribnikar" kada je ubijeno 8 djece i njihov zaštitar.

Sada je Mirza Hatić, nekadašnji žestoki momak, a sada tiktoker i YouTuber snimao video sa desetak dječaka. Video je nastao u jednom ugostiteljskom objektu, sudeći prema dizajnerskom izričaju radi se o nekakvoj nargilhani.

Šta će djeca tamo gdje se konzumira nargila, prenosi avaz.


(Admir O.)

 

2
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.