24.5.2023. 17:46
1
Sjećate li se robijaša poznatog po "Zenica se izgradila ko' Real Madrid": Na slobodi je i "dominira" na TikToku
Elvedin Sakić, zenički robijaš koji je odležao kaznu od 8 godina zatvora zbog krivičnih djela oštećenje tuđe imovine, falsifikovanje i teške krađe.

Ove informacije široj javnosti malo znače. Ali sjećate li se lika koji je u emisiji "Slučajevi X" novinara Veldina Čustovića, izjavio "Zenica se izgradila ko' Real Madrid", teško da iko, ko ima pristup interentu, ne zna o kome se radi.



I Sakić je to uradio gdje bilježi stotine hiljada pregleda. Nije još počeo sa mečevima na TikToku ali snima videe kako pije sokove za djecu, voza se u BMW-u i najavljuje da je on sljedeći kralj ove društvene mreže. 

@elvedin_sakic

 

♬ original sound - Elvedin Sakic Real Madrid


@elvedin_sakic

 

♬ original sound - Elvedin Sakic Real Madrid
Sakić je to izjavio prije 5 godina, a u međuvremenu je napustio zenički zatvor i sada je slobodan čovjek. Šta bi radio bivši robijaš nego odmah napravio profil na megapopularnom TikToku.


(Admir O.)

 

Tik tok
1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.