30.5.2023. 12:40
1
Frca ljubav na sve strane, Deen poručio dečku Willu: Apsolutno si najbolji partner u "zločinu"
Bh. pjevač s adresom u Los Anđelesu uputio mu je emotivnu poruku ispod zajedničke fotografije

- Sretan rođendan jednom od najljepših ljudi na zemlji! Ako je tvoj rođendan samo djelić toga koliko si nevjerovatan, znam da će biti sjajan i već jest! Ti si najbolji prijatelj kojeg iko može poželjeti, sin pun ljubavi i brige i apsolutno najbolji partner u "zločinu". Volim te - napisao je Deen ispod fotografije na kojoj poziraju u usklađenim odjevnim kombinacijama.

Predivan vikend

- Volim te. Hvala što si moj rođendanski vikend učinio apsolutno predivnim - odgovorio mu je Will

Inače, par je već nekoliko godina u stabilnoj vezi i često jedan drugome izražavaju ljubav na društvenim mrežama.

Deen i Will su nedavno osvanuli na naslovnici holivudskog časopisa, a ovim uspjehom bh. pjevač pohvalio se na društvenim mrežama.

Holivudski časopis

- Čast je biti predstavljen u jednom od najboljih holivudskih zabavnih časopisa za kreativce i profesionalce. Hvala Magic Image Entertainment, Magic Image Hollywood Magazine i Joss Gomez što ste nas primili i što ste zainteresirani za naš kreativni rad u industriji. Veliko mi je zadovoljstvo - napisao je Deen na svom Instagram profilu.


(Admir O.)
 
DeenDecko
1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.