3.6.2023. 11:05
0
"Tri puta pljuneš kada pricaš o Hatiću. Psovaću dok sam živ, a o Mirzi Hatiću sve najgore"
FOTO: ch
Amir Pašić Faćo jedini je preživio ulične sukobe koji su se u proteklih 15-ak godina desili na vrućem sarajevskom asfaltu. Mnogi u šali pričaju da je medicinski fenomen jer je još živ iako je šest puta ranjavan. Četiri puta u proteklom ratu, a dva puta poslije rata, u sukobima sa protivnicima u Sarajevu.

Kada je imao šest godina Faćo se doselio na Alipašino Polje gdje je živio do 17. godine. Još kao dječak Faćo je bio živ, volio se potući i sve druge stvari koje su u to vrijeme radili dječaci njegovih godina. Na Alipašinom su se doselile radničke porodice iz vih dijelova grada a najviše iz opština Centar i Stari Grad.

U posljednje vrijeme Faćo se često pojavljuje na TikToku.

“U ovo zajebano doba uspio sam na TikToku da probudim svijest kod omladine. Hejteri me miniraju jer psujem. Psovaću dok sam živ. A o Mirzi Hatiću sve najgore. veli Amir Pašić Faćo, prenosi CH.


@crnahronikainfo

Uskoro cijela ispovijest za CH: Amir Pašić Faćo o Mirzi Hatiću

♬ original sound - CRNA Hronika

 

 
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.