28.10.2023. 12:36
0
"On je kamikaza, smiješno ga je zvati poduzetnikom": Charles ‘počistio’ novce s Ellinih računa?
Elli Dvornik (32) su firma i obrt u blokadi no razlog svemu nije loše poslovanje nego postupci njezinog supruga Charlesa Pearcea (45), od kojeg se trenutno razvodi.

Elli je, kako saznaje Jutarnji iz njezinih bliskih izvora, Charles skinuo novac s poslovnih računa firme Manijak i obrta Cruella. Naime, on je neovlašteno kao zaposlenik, koji je imao pristupe tim računima, sav novac prebacio na svoj privatni žiro račun.

Podsjetimo, poznata influencerica je 2016. godine pokrenula kompaniju Manijak. Tada je objasnila da se radi o prvom europskom inkubatoru koji je okupljao influencere te marketinškoj platformi za njihov poslovni razvoj i povezivanje s brendovima. Od početka je kompanija imala jednog zaposlenika, a od 2021. su u njoj bila dva zaposlenika s plaćom malo većom od 1000 eura. Godišnji prihodi su u prosjeku bili oko 200.000 eura.

Manijak je, prema Fininim podacima, lani imao prihod od 219.000 eura. Kapital i rezerve su iznosili 300.000 eura. Ove godine kompanija je tri puta bila u blokadi i izlazila iz nje, a u ljeto je objavljena na listi neisplatitelja plaća; 22. septembra je četvrti put blokirana i tako je i danas.

Ella je 2018. godine pokrenula obrt Cruella, koji je također u blokadi četvrti put ove godine.

Ipak, Ella Dvornik je ove godine pokrenula novu firmu Alterella koja uredno posluje. Djelatnost njezine nove kompanije je agencija za promidžbu, a Ella radi punom parom.

“To bi napravio svako kad bi vidio da se opstruira nešto što je vrijednim radom napravio. Sve te firme bile su Elline, Charles je bio samo zaposlenik”, kaže nam izvor i dodaje da je smiješno Britanca uopće nazivati poduzetnikom.

Napominje da je on svojim akcijama uništio firmu.

“On je kamikaza”, zaključuje sagovornik Jutarnjeg.

Charles i Ella upoznali su se u Londonu 2014. godine i brzo su postali nerazdvojni. Nakon što su godinama odavali dojam skladnog bračnog para koji skupa radi i podržava se u svemu, trenutno njih dvoje ne uspijevaju naći zajednički jezik.

Par se 2021. godine uselio u kuću u Istri, koja ima 124 četvornih metara i dvorište od 551 četvornog metra. Ella je tada rekla da joj je teško otići iz rodnog Zagreba, ali da njezin suprug ne voli metropolu i da mu se ne sviđa mentalitet naših ljudi. Kasnije se činilo da i ona uživa u mirnom životu malenoga mjesta, no od prošle godine sve je češće boravila u zagrebačkom studiju snimajući album “Teška vremena za sanjare”.

Bračni par je kako navodi pomenuti mediji u aprilu ove godine na pulskom Općinskom sudu u tajnosti podnio zahtjev za sporazumni razvod. Nekoliko mjeseci nakon toga uslijedile su uzajamne tužbe. Ella i Charles su se međusobno prijavili za više prekršaja i kaznenih djela za koja se vode sudski postupci. U nekima od njih se radi o roditeljskoj skrbi i uzdržavanju djece. Za sada je održano ročište za samo jednu tužbu, ali se Charles na njemu nije pojavio.

Britanac je u julu tužio Ellu zbog udjela u kući u Balama, čiji je ona jedini vlasnik.

“Zabilježuje se spor radi utvrđenja i podjele bračne stečevine”, stoji u zabilježbi.

Charles posljednjih mjeseci u kući boravi pretežno sam s maloljetnim kćerima, a ljetos se odlučio na renovaciju dvorišta, s čime se pohvalio na društvenim mrežama.

Žarka Kuljiš, Ellina baka, nedavno je šokirala komentarom da ‘Charles sve ove godine živi od Ellinog novca‘.

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.