9.11.2023. 16:48
0
Oglasio se i otac Fatime, prve žene Elmedina Karića: "Ima se gdje vratiti. Za pola sata ću doći po nju samo da kaže da želi da ide iz takve zajednice"
U proteklih nekoliko dana, priča o Elmedinu Kariću iz Bosne i Hercegovine obišla je region i privukla pažnju mnogih.

Elmedin, koji je svojoj prvoj supruzi Fatimi već bio otac troje sinova, prije dvije godine doveo je u svoju kuću Ukrajinku Janu. Njihov nekonvencionalan porodični život postao je predmet interesovanja javnosti.

Ona je prihvatila da živi sa svojim suprugom i njegovom novom drugom ženom, a sa svojima ne kontaktira. Ali zbog ovih nesvakidašnjih dešavanja, Senzacija.ba je kontaktirala njene roditelje koji su zgroženi sa svim što su vidjeli i to sve preko Youtube-a.

U razgovoru za medije Fatimin otac Sedžad je otvorio dušu i svojoj kćerki poručio da kod njih ima bujruma i da je dovoljno samo da kaže da želi da ide iz takve zajednice, da će se on pojaviti pred njenim vratima za pola sata:

- To je van pameti, šta da vam kažem drugo. Niko nama nije ništa saopštio, mi smo samo to vidjeli na Youtube-u. Ona je nama govorila da je u Hrvatskoj da radi – govori punac Elmedina Karića.

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.