31.3.2024. 15:31
0
Služavka Dragane Mirković i Tonija Bijelića otkrila šta se dešavalo u dvorcu u Beču
Javnost danima bruji o razvodu Dragane Mirković i Tonija Bijelića, a sada je služavka koja je navodno radila u njihovom dvorcu u Beču iznijela detalje o pjevačici.

- Draganu poznajem čitav život i odmah mogu da kažem da toj ženi pare ne udaraju o glavu. Ostala je stabilna i normalna pored svega što ima, a ima sve na svijetu. Ja sam Draganu i Tonija služila godinama, ponekad sam im čuvala djecu kad su bila mala, dok je Dragana nastupala. Šta da kažem za Gagu, koja me je tretirala kao drugaricu… Jeste da je zahtijevala maksimalnu čistoću i higijenu, ali to se valjda podrazumijeva - započela je priču služavka i dodala da ono što je pjevačica za nju uradila u životu nije niko, piše Telegraf.rs.

- Ona mi je mnogo pomogla u životu, vodila je moju porodicu i mene na ljetovanja, zimovanja, mom sinu kupila je auto, gledala je moju djecu kao da su njena, sve nam je obezbijedila - rekla je služavka Dragane Mirković, pa otkrila još detalja:

- Pošto je kuća ogromna, naravno da nisam mogla za dan sve da sredim, ali ona je sve to razumjela i uvijek mi je govorila da pravim pauzu i odmaram se. Poslije sam bila zadužena za kuhinju jer sam specijalista za mnoge stvari. Ne znam da li znate, ali Gagino omiljeno jelo je pasulj, uvijek ga je s oduševljenjem jela i to iz šerpe. Inače nije neki ljubitelj stranih kuhinja, najviše uživa u tradicionalnoj hrani - priča služavka i dodaje:

- Bila je dobra gazdarica, ali i još bolji domaćin. Sjećam se da sam jednom spremala devet različitih vrsta jela, jer je željela da ugodi svim prijateljima - navela je ona.

Međutim razlog zbog kog je dala otkaz nije željela da otkriva.

- Ne radim već nekoliko godina kod nje, razlog ne bih otkrivala, ali to je jedna zaista posebna žena - ispričala je služavka za "Svet".

(Sead M.)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.