24.12.2015. 18:05
0
Praznici su vrijeme kada se parovi češće seksaju, a žene doživljavaju pet puta više orgazama
Kompanija za proizvodnju seks igračaka "Adam and Eve" provela je istraživanje na oko 1000 Amerikanaca, koje je pokazalo da se parovi više seksaju tokom praznika nego inače.

Prema ovom istraživanju, najpopularniji mjesec za trudnoću je upravo decembar. 

Rezultati su pokazali da četvrtina ispitanika u vrijeme praznika češće doživljava orgazme, a trećina ispitanih žena je otkrila da se radi o pet puta više orgazama nego inače, prenosi Index.hr. 

Osim toga, svaki deseti učesnik istraživanja kazao je da tokom zimskog perioda više koristi seksualna pomagala i glumi različite likove.

(Adna Zukanović-Zilić)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.