14.2.2016. 22:19
0
Valentinovo u Južnoafričkoj Republici: Šesnaest parova izgovorilo sudbonosno "da" na romantičnom otoku
Šesnaest parova izgovorilo je danas sudbonosno "da" na Dan zaljubljenih u Južnoafričkoj Republici, prenosi Anadolu Agency (AA).

Zaljubljeni parovi su na Valentinovo posjetili južnoafrički otok Robben gdje su u crkvi Garrison izgovorili sudbonosno da.

Mladenci su do otoka prevezni brodovima dok su ih na obali dočekivali rodbina i prijatelji.

Valentinovo se na 14. februar obilježava u mnogim zemljama svijeta, a ovaj praznik posvećen je izražavanju ili priznavanju ljubavi voljenoj osobi. Nepisano pravilo nalaže da se zaljubljeni na ovaj dan sastanu na romantičnom mjestu, razmjene poklone i lijepo provedu. Nije rijetkost da upravo na ovaj dan mnogi parovi odluče stupiti u brak.

(Anadolu Agency)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.