20.12.2016. 22:33
0
Najluđe ispovijesti o prevarama prije vjenčanja
Otkako su se na internetu proširili sajtovi na kojima korisnici ostavljaju anonimne ispovijesti, zaista se može povjerovati kako se najluđi scenariji odvijaju u životu, a ne na filmskom platnu.

Stranice poput “Reddita”, srbijanskih “Ispovesti” ili “Whisperera” uvode nas u avanture običnih ljudi koje nisu nimalo svakidašnje. “Whisperer” je ovaj put bio platforma za ispovijesti muškaraca koji su bili u krevetu sa mladama koje su veče prije vjenčanja varale vjerenike, piše “Index“…

Ne, ne događa se samo u filmovima i pjesmama. Prijatelj jednog mladoženje priznao je da mu je zaveo mladu veče prije svečane večere koja je kod Amerikanaca tradicionalna prije dana vjenčanja.

“Čitavo vrijeme sam se pitao treba li da mu to kažem”, napisao je “prijatelj” na Whisperu anonimno.

Jedan kum je takođe priznao se*s s mladom i to samo veče prije vjenčanja.

“Ništa mu nisam rekao, vjenčali su se kao da je sve u najboljem redu.”

Neke od bizarnijih ispovijesti uključivale su se*s i s mladom i mladoženjom.

“Imao sam trojku s mladom i mladoženjom, tri dana prije svadbe”, napisao je jedan anonimus na Whisperu.

Ispovijesti na sajtu dobile su prizvuk meksičkih sapunica, kada je jedan korisnik priznao da je došao na vjenčanje i shvatio da je spavao i s mladom i s mladoženjom. Naravno, ne istovremeno. Čitavu priču začinila je jedna novopečena mlada koja je priznala da je imala se*s sa svojim vjenčanim kumom. U vjenčanici.


(Index/Admir Oručević)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.