22.12.2020. 15:21
0
Stručnjaci otkrili zašto mlađe muškarce privlače starije žene
Mnogi slavni parovi dokazali su da veza između mlađeg muškarca i starije žene odlično funkcionira. Nije novost da mlađe muškarce privlače starije partnerice, a danas se takvim vezama više niko ne čudi.

Stručnjaci su otkrili nekoliko konkretnih razloga zbog čega je to tako, zašto se u takvim vezama može javiti snažna hemija.

Starije žene su zrelije i iskusnije, jedan je od razloga. Dakle, djeluju kao zaštitnice, staloženo i uravnoteženo. Osim toga, ne bave se tračevima, znaju šta hoće i ne opterećavaju svog muškarca s glupostima. 

Samouvjerene su i imaju razvijeno samopoštovanje. One biraju svoje bitke i ne živciraju se bespotrebno.

Seksualna zrelost starijih žena jedan je od najvažnijih razloga za to da su privlačne mladim i manje iskusnim muškarcima. Mnogi mladići priznaju da su starije partnerice bolje od njih u krevetu. 
Njihov nivo zrelosti pomaže da ne pretjeruju s insistiranjem na bliskosti u vezi. One vjeruju svojim partnerima i poštuju njihovu slobodu.

Starije žene su emotivno zrelije. One nemaju potrebu stvarati dramu koja muškarce često izluđuje. One mogu vladati svojim emocijama i ponašati se zrelo. Osim toga, zrelije su i kada je u pitanju upravljanje novcem. Ovo je još jedna karakteristika starijih žena koju muškarci jako vole. 
Kad su oba partnera dovoljno zrela, u odnosu postoji međusobno razumijevanje i poštovanje, prenose agencije.


(Admir Oručević)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.