7.10.2021. 18:32
2
Neda Ukraden ostavila muškarca pred vjenčanje, on demolirao hotel: Mnogi su me prosili
Neda Ukraden otkrila je da je jednom prilikom pobjegla sa sopstvenog vjenčanja.

Pjevačica je, kako kaže, promijenila plan, pa do vjenčanja nije ni došlo.

"Ostavila sam čovjeka pred samo vjenčanje! Taj muškarac je bio našeg porijekla, ali je živio u Americi. Sve je bilo dogovoreno, a ja sam odjednom odlučila da ipak ne idem sa njim pred oltar. Jednostavno, promjenila sam plan", kaže Neda i dodaje da je ubrzo shvatila da nije pogriješila.

"Bili smo zajedno jedno godinu dana i baš smo se voljeli. Sve je djelovalo savršeno dok ga nisam ostavila, a onda mi je pokazao pravo lice. Rastali smo se tako što je zbog mene demolirao cijeli hotel "Hilton" u Americi. Bio je strašno ljubomoran! Tada sam shvatila da žena mora dobro da otvori oči kad riješi da se uda. Ja sam prije toga bila u braku i to mi je bilo sasvim dovoljno", ispričala je Neda.

Ukraden je 15 godina bila u braku sa rediteljem Milan Bilbijom, koji je preminuo 2013. godine.

"Sa svojim pokojnim suprugom provela sam najljepše godine. Dobili smo kćerku Jelenu i ona je možda glavni razlog zašto nisam htjela ponovo pred oltar, iako su me mnogi prosili. Ne kajem se što se drugi put nisam udala. Bolje da sam sama nego da budem sa nekim od koga mi je muka i ko mi stvara kiselinu u želucu", zaključila je pjevačica, prenose Nezavisne.

(Ajdin Balićevac)

 
2
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.