27.12.2022. 17:25
0
Evo u kojoj životnoj dobi raste šansa za nevjerstvo kod muškaraca
Postoje godine života u kojima rastu šanse za nevjerstvo.


Naime, šansa da prevarimo partnera je dvaput veća u 39. godini nego u bilo kojoj drugoj – pokazalo je istraživanje britanskog portala za pronalaženje partnera IllicitEncounters, navode Nezavisne. 

Zaključeno je da je ova brojka za mnoge predstavlja prekretnica u životu, pošto tada ulaze u krizu srednjih godina ili proživljavaju drugu mladost.

Takođe, istraživanje ukazuje da ljudi varaju da bi pridobili partnerovu pažnju, naročito ako se osjećaju zapostavljeno i da nije isključena prevara iz osvete, prenosi superžena.

Navedeno je i 5 najčešćih razloga zašto neko vara:

1. Nedostatak uzbuđenja u krevetu (76 odsto)

2. Dobra je prilika (54 odsto)

3. U vezi je postalo dosadno (46 odsto)

4. Ponovno uspostavljanje kontakta sa starom ljubavi na društvenim mrežama (28 odsto)

5. Želja za promjenom (22 odsto).
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.