22.12.2021. 11:31
0
Odlučio iznenaditi suprugu i tetovirati datum vjenčanja, a onda je napravio fatalnu grešku
Odlučio iznenaditi suprugu i tetovirati datum vjenčanja, a onda je napravio fatalnu grešku

Jedan muškarac je pokušao iznenaditi svoju ženu s tetovažom datuma kada su se vjenčali, no kada je tetovaža završena shvatio je da je pogriješio. 

Zvijezda TikToka Ashley Carlevato, rekla je da je njen suprug htio napraviti nešto lijepo kako bi obilježio prvu godišnjicu braka, prenosi Mirror. 

Htio je tetovirati datum njihovog vjenčanja, no nije sve ispalo kao po planu. 

Odabrao je da 1,1,19 (što označava 1. januara 2019. godine) bude napisano rimskim brojevima. No, došlo je do greške u komunikaciji i na kraju je završio s tetovažom 11.919. 

– Znala sam da sam trebala proguglati umjesto njega – napisala je Ashley u opisu videa koji je podijelila sa svojim obožavateljima. 


@murphyandmay

I knew I should have googled it for him 😭 #murphyandmay #tattoofail #husbandfail #fyp #foryoupage #husbandsoftiktok #husbandcheck #firstanniversary

♬ Better - Khalid


Video je pregledan više od dva miliona puta i sakupio je hiljade komentara. 

– Nemojte nikada napraviti zajedničku tetovažu s partnerom. Znam ih previše koji se više ne slažu ili se konstantno svađaju – jedan je od komentara. 


(Admir Oručević)

 

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.