5.6.2022. 19:14
0
Izbacila muža dok se porađala jer je uvrijedio, još nije vidio kćerku
Jedna žena na Redditu je prepričala veliku svađu koju je imala sa suprugom, a zbog koje je on na kraju i propustio rođenje njihovog prvog djeteta. Žena je bila toliko uvrijeđena onime što joj je rekao da ga je izbacila iz rađaonice i odbila mu dopustiti da prisustvuje porodu.

Bio podrška

- Bili smo zajedno u rađaonici, sve je bilo u redu. Jako me boljelo, a on mi je bio podrška - započela je 32-godišnja žena.

Babica ih je potom nevino upitala jesu li uzbuđeni što se trudnoća bliži kraju.

- Rekla sam da da, jer mi je bilo teško. Na to je moj suprug frknuo i komentirao da je i njemu bilo jako teško - napisala je.

Dok je babica pokušavala promijeniti temu, žena je upitala supruga što je time htio reći.

- On je pojasnio da je sretan što je gotovo i što će se vratiti njegova stara žena. Dodao je da je konačno kraj divljanju hormona. To me povrijedilo pa sam ga zamolila da napusti sobu. Odbio je to učiniti pa sam počela galamiti. Nazvao me ku**om i odjurio - dodala je.

Mnogi su skočili u odbranu novopečene mame
Muškarac se nakon poroda nije htio vratiti i vidjeti kćerku. Objava je privukla hiljade odgovora, a mnogi su skočili u odbranu novopečene mame i okarakterizirali ponašanje muža neoprostivim.

- Upravo si rodila! Rekao je nešto okrutno, neoprostivo i pogrešno. Mora se izviniti i svakako mora promijeniti ponašanje - smatra jedna osoba.

- Ako te doista podržava, takve ponižavajuće izjave bi trebao zadržati za sebe. Trudnoća je teška i svaki muškarac treba svojoj ženi dati poštovanje koje i zaslužuje. Zbog onoga što je učinio definitivno nije trebao biti u rađaonici - dodaje druga.

- Muž ne zna ništa o ženskom tijelu. Divljanje hormona ne završava porodom. Morat će se pripremiti na to ili otići zauvijek - upozorava treća, dok se četvrta našalila: "Rodila sam prije 10 godina i još uvijek mi divljaju hormoni".


(Admir O.)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.