8.11.2015. 18:56
0
Google će odgovarati na mailove umjesto vas
Prije nekoliko dana Google je počeo sa isporukom nove Gmail opcije pod imenom Smart Reply, koja će analizirati email sadržaj kako bi ubuduće mogla automatski da odgovori na e-mail poruke. Nudit će tri kratka odgovora, piše BuzzFeed.

Iza Smart Reply opcije stoji jedna fantastična tehnologija za učenje. Opcija je dizajnirana tako da vremenom uči, kako bi postala još bolja.

Kompanija je dosta napora uložila u novu opciju. Tehnologija treba da ponudi različite odgovore tako da oni ne budu mnogo slični. Fraze kao što su „Volim te“ i druge slične, koje nisu pogodne za korištenje na radnom mjestu, su izbačene iz opcije.

(Nedim Pobrić)

 
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.