18.9.2017. 22:19
0
Facebook ima novu opciju da uklonite dosadne ljude
Svako od nas ima barem jednog virtuelnog prijatelja na društvenoj mreži kojeg ne želimo da obrišemo, ali nas opasno zamara sa svojim objavama. Facebook je uslišio naše molitve i uveo opciju “Snooze”.

Opcija “snooze” omogućava da na određeno vreijme uklonimo objave određenog pojedinca. Možete da izaberete da li ćete na 24 sata, nedjelju ili mjesec da uklonite sadržaj vašeg prijatelja iz News Feed-a.

Ovo je odlična opcija jer konačno možemo da se spasimo slika sa vjenčanja, snimaka bebe, rođendanskih čestitiki i ostalih stvari koje ne želimo da gledamo.

“Snooze je trenutno u test fazi. Uskoro će biti dostupna svim korisnicima”, izjavili su čelni ljudi kompanije Facebook za “TechCrunch”.

“Snooze” je zapravo slična opcija kao “Unfollow” s tim što možete da odredite koliko dugo nekoga ne želite da vidite u News Feed-u. Ovo je odlično ako raskinete, pa dok ne prebolite, piše CDM.

(Alen Avdić)
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.