8.5.2018. 15:10
0
Usluga Osnovna.ba od danas u ponudi BH Telecoma po posebnoj cijeni
U prostorijama Osnovne škole „Vladislav Skarić“ u Sarajevu, danas je, svečanim potpisivanjem ugovora, ozvaničen početak saradnje BH Telecoma i firme Tree D One na realizaciji usluge Osnovna.ba.
Ugovore su potpisali Nermin Hadžić, direktor firme Tree D One i prof. dr. Duljko Hasić, izvršni direktor Izvršne direkcije za razvoj poslovanja BH Telecoma.  Svečanom potpisivanju je prisustvovala i Azemina Njuhović, pomoćnica ministra u Ministarstvu obrazovanja Kantona Sarajevo.

Osnovna.ba predstavlja jedinstveni online edukativni sistem za učenje, namijenjen učenicima od 5. do 9. razreda i uključuje predmete: BHS jezik – gramatika, matematika, fizika, biologija, hemija i engleski jezik. Lekcije iz svih predmeta usklađene su sa aktuelnim nastavnim planom i programom u BiH.

Kao dodatni kvalitet pri savladavanju novih znanja, učenicima su dostupna i tekstualna objašnjenja, video materijali, a na raspolaganju su im i online testovi, svakodnevno dostupni za provjeru znanja. Istovremeno, roditeljima je uvijek dostupan detaljan izvještaj o urađenim testovima i vremenu provedenom na Osnovna.ba.

Današnjim potpisivanjem ugovora usluga Osnovna.ba je postala dostupna pretplatnicima BH Telecoma po posebnoj cijeni od 6 KM mjesečno, što je znatno povoljnija cijena u odnosu na redovnu cijenu po kojoj Tree D One nudi ovu uslugu.

Usluga Osnovna.ba je omogućena fizičkim licima kao dodatna usluga na postpaid pakete/usluge BH Telecoma (Multimedijalni paketi - MojaTV), postpaid mobilna telefonska usluga (uključujući uslugu sa kombinovanim načinom plaćanja), xDSL pristup internet mreži, fiksna telefonska usluga, L.net, mNet mFlat, pristup Internet mreži putem WLL tehnologije.

Korisnicima BH Telecoma je omogućena istovremena aktivacija više paketa usluge i svaki od njih naplaćuje se posebno. Jedan paket podrazumijeva svih 6 predmeta za jedan razred osnovne škole.

Prof. dr. Duljko Hasić, izvršni direktor za razvoj poslovanja BH Telecoma je danas uručio 20 licenci za uslugu Osnovna.ba direktoru Osnovne škole „Vladislav Skarić“, Mehi Piriću. Ove licence će biti dodjeljene učenicima škole na korištenje.

Osnovna.ba je siguran, stalan i jednostavan pristup lekcijama i predmetima koji školarcima olakšava savladavanje novih znanja, bilo gdje i bilo kada.
 
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.