9.11.2018. 14:02
0
Uskoro moguće brisanje neželjene poruke i iz ovih aplikacija
U aplikaciji WhatsApp odavno postoji opcija da izbrišete već poslatu poruku, a već neko vrijeme to je moguće uraditi i sa mailom ako koristitet Gmail.

Uskoro bi Facebook i Messenger trebalo da uvedu istu opciju, koja će biti dostupna tek nekoliko minuta nakon slanja poruke. To će, piše Techradar, biti moguće u narednih 10 minuta od poslate poruke.

Messenger aplikacija i Facebook poruke u okviru naloga svakog od korisnika omogućiće brisanje poruka u trajanju od 10 minuta nakon njihovog slanja. O ovoj opciji se dosta raspravljalo, pošto je otkriveno da ju je Mark Cukerberg oduvijek imao.

Opcija se otključava korisnicima u etapama, pa bi svi trebalo da je imaju do kraja novembra. Verzija aplikacije u kojoj je brisanje poruka već omogućeno je Messenger v191.0.

(Alen Avdić)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.