26.11.2018. 13:15
0
Mijenja se Instagram, ikonice i navigacija više neće biti isti
Instagram tokom novembra i decembra počeće da isprobava nove dodatke, a to podrazumijeva i određene promjene u vezi sa ikonicama i navigacijom.

Primijetićete uskoro razlike jer će profilna slika biti pomjerena u desni ugao, vaše ime će većim fontom biti napisano na vrhu stranice, a broj objava više neće biti isti na naslovnoj stranici.

Takođe, moći ćete da vidite zajedničke pratioce koje dijelite sa određenim korisnikom.

Prostor koji prikazuje vaše pratioce od sada će biti pomjeren niže i imaće manji font, prenosi CDM.

“Radili smo na ovim promjenama i testiraćemo ih kroz faze i u različitim kombinacijama u našoj zajednici u narednih nekoliko nedjelja. Nastavićemo s eksperimentisanjem i menjaćemo se u skladu s vašim reakcijama”, izjavili su iz kompanije.



(Lejla Trle) 

Instagram
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.