17.1.2023. 14:23
0
Pogledajte video nesavjesnog vozača na bh.cestama: Sve zbog Tikoka
Po ko zna koji put na društvenim mrežama je objavljen video divljanja omladine po cestama Bosne i Hercegovine. Svjedoci smo svakodnevnih nesreća sa smrtnim posljedicama, teškim povredama osoba i uništenim automobilima ali i životima piše Crna-Hronika.

Video klip pod nazivom “Kad popiješ 2l Jack Danielsa” dolazi nam iz Bihaća u kojem bahati mladić sa automobilom marke Ford. U samom naslovu već je mladić potvrdio da je konzumirao alkoholna pića, prekršio je bar 10 saobraćajnih prekršaja a ugromio minimalno 20 života.

Tačnu vremensku odrednicu kada je video nastao nemamo informaciju, ali nam je potvrđeno da je snimamo na najfrekventnijoj cesti u USK Kantonu. Video klip objavio je muškarac rodom iz Krajine, koji živi i radi u Njemačkoj. Vozi skupocjeni Porsche, hvali se luksuznim stvarima te ima maloljetnu kćerkicu.

U toku samog video klipa, čuje se smijeh ostalih sudionika ali i pohvale za bahatog vozača. Na objavljenom video klipu, građani su razočarani ponašanjem vozača.

Video pogledajte ovdje.


(Admir O.)
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.