20.3.2023. 15:29
1
Snimak iz Srbije na TikToku postao viralan: Jeziva scena koju je pogledalo 70 miliona ljudi
TikTok je prepun plesnih izazova, no ovaj viralni video daleko je od uobičajenih plesnih rutina. Snimka prikazuje nepoznatu, naizgled stariju ženu iz Srbije kako sama pleše kolo u mračnoj ulici, a dodatnu jezu stvara muzika iz horora.

Tiktoker pod imenom @aatec13 objavio je video u februaru, kratko napisavši: "Čuvajte se, ljudi". Snimka je postala viralni hit i pregledana je više od 77 miliona puta te je prikupila 6.4 miliona lajkova, a videozapisi s hashtagom #dancingladyserbia imaju preko 333 miliona pregleda.

Snimak možete pogledati OVDJE.

"Zamisli da se okrene prema tebi dok je snimaš s prozora", napisao je jedan tiktoker, no većina ipak tvrdi kako je riječ o nečijoj dobroj zezanciji, a našlo se i zabavnih dosjetki.

"Ono kad moraš na WC, ali ti učitelj ne da", napisao je netko, a mnogi su istaknuli kako je video zapravo jeziv samo zbog njegove muzičke pozadine.

Kao dokaz tome, jedan je tiktoker objavio isti video s pozadinom Shakirine pjesme Waka Waka i cijela je stvar postala smiješna.

Kako stvari stoje, riječ je zapravo u urbanoj legendi. Video ponovno postao popularan, a snimka navodno datira još iz 2019. i postala je urbana legenda.

Naime, srpski mediji tada su pisali o svjedočanstvima prolaznika koji su vidjeli nepoznatu ženu u narodnoj nošnji kako pleše kolo u gradskom naselju Zvezdara u Beogradu.

Prema navodima svjedoka, žena je vadila nož i prijetila prolaznicima koji bi se zaustavili pored nje te je iskakala pred aute i napadala ljude koji su je snimali, no nije zabilježena nijedna prijava.

(Ajdin B.)

1
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.