27.2.2016. 16:45
0
Dobro se zagledajte: Ono što prvo vidite na ovoj mrlji govori kakav ste čovjek
Anđeo, leptir, slijepi miš ili dvije osobe, pogledajte šta to znači.
Ono što je neophodno je samo da se dobro zagledate u mrlju, a rezultat će pokazati vaš odnos prema drugim ljudima.

Dvije osobe se ljube

Vi ste filantrop, društvena osoba koja uživa da provodi vrijeme među ljudima. Puni ste povjerenja i lako stupate u kontakte sa nepoznatim ljudima. Po svojoj prirodi ste optimista i izuzetno kreativna osoba.

Slijepi miš

Za neke ljude slijepi miš simbolično predstavlja zlo, dok za druge predstavlja slobodu. Ukoliko volite stripove, možda ćete u ovom crtežu vidjeti Betmenov znak. Ako izanalizirate tog heroja, saznaćete neke stvari o sebi. Za slučaj da vas slijepi miš asocira na vampira, provjerite da li se osjećate iscrpljeno ili uplašeno.

Životinje

Razmislite na koje vas životinje podsjeća ovaj crtež i kako ih vi vidite. Ukoliko vidite opasnu divlju životinju koja je u borbi, moguće je da potajno gajite nepovjerenje prema ljudima.

Oblak dima

Kakvu simboliku ima za vas crni dim? Da li vas podsjeća na cigarete koje povezujete sa strašću, ili na vatru koja uništava sve?

Dvije osobe

Vama vladaju dvije osobe koje se bore za kontrolu vaših misli i postupaka. Takvu kontradiktornost svi imaju u sebi, ali je kod nekih ljudi više izražena u odnosu na druge. Da li su te osobe okrenute jedna prema drugoj, da li su neprijateljski nastrojene ili ipak ne?

Leptir

Zapitajte se šta za vas predstavlja leptir. Da li je on simbolizuje nježnost i tanane emocije ili je ipak oličenje slobodnog duha? Leptir predstavlja transformaciju, ali i vaš društveni život. Ukoliko na slici vidite leptira raširenih krila, vjerovatno ste posebno društvena osoba koja ima dosta prijatelja.

Anđeo

Predstavlja zaštitu, duhovnost i nevinost. Vi se anđelima obraćate za pomoć kada ste pod stresom i od njih tražite da vam pomognu u rješavanju vaših životnih problema.
(CDM/Alen Avdić)
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.