27.4.2016. 9:22
0
Uslijed vremenske prognoze počeo je ispuštati "vjetrove"
Kada je rukovodstvo mađarske televizije TV2 u redove svojih voditelja doveli prognostičara Szilarda Horvatha, dali su mu zadatak da "osvježi program". Ali, umjesto toga sada je dobio otkaz - i to zato što je u live emisiji postalo "vjetrovitije" nego što su očekivali.

Horvath je naime pokušao prognozu učiniti duhovitom tako što je "prdio" u prijenosu uživo, dok je objašnjavao da dijelove zemlje očekuje vjetrovito vrijeme. Kada je dobio otkaz, usporedio se sa svjetski poznatim komičarima, prenosi index.hr.

"Kada Mr. Bean ili Benny Hill prdnu svi se smiju, a oko ovoga su napravili čitavu frku. Izgleda da više neću voditi prognozu vremena na TV2. Treba mi novi posao", objavio je Horvath kasnije na Facebooku.


Anesa Agović

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.