24.5.2016. 22:08
0
Razveo se tokom prve bračne noći, žena nije željela da ostavi telefon
Medeni mjesec nije trajao dugo za jednu mladu iz Saudijske Arabije čiji je muž odlučio da okonča brak samo nekoliko minuta nakon vjenčanja.
Kao razlog, njen muž je naveo činjenicu da njegova žena nije željela da ostavi telefon. Rođaci kažu da su mladenci otišli u hotelsku sobu koju su rezervisali, ali je mlada ignorisala mladoženju dok je on pokušavao da razgovara s njom.

Ona je nakratko prestala da gleda u telefon, ali sve šta mu je rekla jeste da "trenutno odgovara na SMS čestitke prijatelja", prenosi 021.

Kap je prelila čašu kada je mladoženja navodno pitao mladu da ostavi telefon, a ona to odbila i na pitanje da li su joj prijatelji važniji od njega, ona odgovorila potvrdno. 

Nakon svađe, mladoženja je rekao da želi razvod i otišao iz sobe. Par se zaista razveo odbivši svaki kontakt sa, sada bivšom, suprugom.

(CDM/Alen Avdić)
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.