25.5.2016. 21:00
0
Vratolomije na najvećem kruzeru na svijetu
Profesionalni friraner Pip Anderson, poznat po ulozi stormtrupera u filmu “Star Wars: Buđenje sile”, demonstrirao je svoje vještine na najvećem kruzeru svijeta “Harmony of the Seas”.
U kruzer, čija je izgradnja koštala 1.5 milijardi dolara i koji je dugačak 362 metra, može da se smjesti 6,780 putnika i 2,100 članova posade, piše britanski Telegraf.

Ipak, ove gigantske brojke nijesu uplašile 25-godišnjeg Andersona, koji na video-snimku objavljenom na YouTube-u prelijeće preko stolova , automobila i penje se po zidovima. Anderson za izvođenje vratolomija na raspolaganju ima 18 paluba, 2,747 soba, 23 bazena, 42 bara, pozorište, šoping centar i klizalište.

(CDM/Alen Avdić)
0
ZANIMLJIVO
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.