1.6.2016. 19:27
0
Nema posao, a uživa u luksuzu: Mladić tvrdi da je u "platonskoj vezi" s muškarcem koji mu plaća stanarinu i putovanja
Edward Oliver iz Londona je nezaposlen, ali uprkos tome uživa u luksuzu, dizajnerskoj odjeći, hotelu s pet zvjezdica i 2.000 funti mjesečnog džeparca. Sve navedeno ovom 24-godišnjaku obezbijedio je 56-godišnji razvedeni muškarac s kojim je Oliver u "platonskoj vezi", barem tako tvrdi.

"Dobročinitelj" je čak otplatio i Oliverov studentski dug na univerzitetu Kingston. Oliver tvrdi da s 56-godišnjakom, koji otac jednog djeteta, ima dugoročni prijateljski odnos i finansijski sporazum. Osim toga, plaćena mu je i stanarina, a svaki put kad zajedno odu na godišnji odmor, Oliver insistira na odvojenim sobama. 

"Počeli smo se viđati jednom sedmično, ali nakon što je on okončao svoju vezu, počeli smo sve više vremena provoditi zajedno. Mislim da je u početku tražio seksualnu vezu, ali nakon što smo se upoznali postala je to platonska veza. Ja sam nezaposlen, ali na ovu vezu gledam kao na posao. Ponekad mu pomažem u razvoju poslovanja s nekretninama. Jako je stresno to što mi na prvom mjestu uvijek mora biti da njega usrećim. Zauzvrat mi on plaća stan, imam 2.000 funti džeparca, te luksuzna putovanja po cijelom svijetu koja nekada traju i do mjesec dana", kazao je Oliver. 


24-godišnjak ističe da njegova porodica i prijatelji ništa ne znaju.

"Znaju da nemam posao i da imam puno dizajnerske odjeće i obuće, te da idem na raskošne odmore. Lijepo je imati nekog ko se brine o meni", zaključuje Oliver. 


(Adna Zukanović-Zilić)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.