2.6.2016. 19:38
0
Kad si pijan sve izgleda uzbudljivo: Biciklom se spustio niz pokretne stepenice, kraj je bio prilično bolan
Pijana grupa mladića i djevojaka uspjela je nagovoriti svog prijatelja Kevina White da se biciklom spusti niz pokretne stepenice.

Već kad se spomene sama ideja svima je jasno da nije baš najbolja, ali pod dejstvom alkohola vjerovatno sve zvuči zanimljivo i uzbudljivo. 

Kevin je odlučio sjesti na bicikl i upustiti se uz avanturu niz stepenice na kraju kojih se zabio u zid. Srećom, prošao je bez povreda. 

"Samo da javim svima da sam dobro, izgleda puno gore nego što je stvarno bilo", napisao je Kevin nakon što je video objavljen na društvenim mrežama. 

(Adna Zukanović-Zilić)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.