5.7.2016. 19:39
0
Šampion u brzom jedenju: Za 10 minuta pojeo rekordan broj kobasica
Dugogodišnji šampion Joey 'Jaws' Chestnut ponovno je u ponedjeljak povratio titulu najboljeg osvojivši pobjedu na godišnjem njujorškom natjecanju u jedenju hot doga i pritom u 10 minuta pojeo 70 kobasica u pecivu srušivši vlastiti rekord.

Tridesetdvogodišnji Chesnut, rodom iz Kalifornije, imao je do 2015. neprekinuti niz od osam pobjeda, a te je godine izgubio od svog rivala Matta Stoniea, koji je na ovogodišnjem natjecanju završio na drugom mjestu svladavši 53 tradicionalna američka sendviča s kobasicom, javlja Hina. 

Chestnut je svoj prethodni rekord postavio 2013., da bi lani, s rezultatom od 60 sendviča, zaostao za svojim glavnim rivalom Stoniem, koji je pojeo 62 hot doga. Natjecanje se održava svake godine 4. srpnja, uoči američkog Dana neovisnosti.

(FENA) 

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.