21.8.2016. 17:59
0
Svadba uživo: Dušan i Alisa zapalili društvene mreže
Par iz Srbije Dušan Ilić i Alisa Filipovski uskoro će izgovoriti sudbonosno "da" početkom septembra u Nišu. a već su postali pravi hit na internetu.

Naime, u susret njihovoj svadbi na kojoj će biti čak 600 zvanica, napravili su site preko kog će emitovati i live snimak ove, kako kažu, "svadbe vijeka".

Vjerovatno se već pitate ko je ovaj par? Ne, nisu djeca nekih poznatih zvijezda, oni su "obični" zaljubljeni par, a kako vam ne bi uskratili te informacije, predstavili su se na svom siteu.

Dušan je menadžer i kako kaže, brzo se zaljubio u Alisu. Misli da će sa njom život biti dinamičan i sa stilom.

"Alisa je došla u Niš da studira i troši tatine parice. Bila je ubijeđena da „Gospodina Pravog“ nikad neće sresti, pogotovo ne u VIP sektoru gradske diskoteke. Oduvijek je bježala od takvih tipova, a menadžer sa toliko ženskih kontakta u telefonu, neće biti njen izbor. Ljubav je načinila još ljepšom. Najteže ispite sada polaže tako lako, roditelji su srećni i zadovoljni. Nikad ne reci nikad", predstavila se Alisa.

Mladenci su istakli i čitav program za svoje veselje, tako da je svečani prijem gostiju od 18 časova, a parada će trajati do 4 ujutru. Za to vrijeme, gosti će biti zaključani kako ih niko ne bi uznemiravao.
Sudbonosno "da" će izgovoriti u 20 časova, a gosti će moći da uživaju u raznim muzičkim pravcima jer su spremna čak tri stejdža,  devet bendova i preko 30 izvođača!

Za svoje goste su organizovali i igre.

"Dame i gospođe, pokažite kako se nekada išlo na svadbeno veselje. Biramo najbolju tortu u okviru takmičenja za Prvu domaćicu svadbe vijeka plus svečano otvaramo poklone", piše na siteu.

Ono što je možda najzanimljivije, cijeli njihov site prati pjesma Šemse Suljaković "Prođi sa mnom ispod duge".

Dušan i Alisa su već obavili crkveno vjenčanje i tom prilikom ispozirali za društvene mreže.

Tako da, svadba je zakazana za 3. septembar u Nišu, live stream počinje u 18 časova, kada je skup svatova, a slavlje će trajati sve do četiri ujutru. Šta da kažemo osim, neka je srećno i dugovječno!

(CDM/Alen Avdić)



0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.