12.12.2016. 11:34
0
Policajac Darko Prgomet se probudio i u krevetu kraj sebe vidio mladića
Najpoznatiji osječki policajac Darko Prgomet u središtu je (nove) bizarne priče kojoj je mjesto radnje osječki stan spomenutog policajca. Podsjetimo, Prgomet se "proslavio" kad je intervenirao i na pod srušio gospođu Katicu Karlović koja je prošla preko pješačkog prijelaza dok je bilo upaljeno crveno svjetlo. Slučaj je tada podijelio javnost koja je raspravljala o tome je li Prgomet reagirao pretjerano ili je gospođa Karlović bila ta koja je ignorirala poziv policajca da mu pokaže ličnu iskaznicu.
Prgomet se sad našao u središtu novog slučaja koji se dogodio u njegovu stanu. On se, naime, jučer oko 6:30 vratio iz noćne smjene, a u isto vrijeme njegova supruga ustala je da bi stigla na posao u kafić. Darko je legao na krevet u dnevnom boravku i zaspao, a njihovo dvoje osnovnoškolske djece spavalo je u susjednoj prostoriji. 

Nakon nekoliko sati Darko se probudio i u krevetu kraj sebe vidio mladića koji je tu spavao samo u donjem rublju i čarapama. Muškarac je navodno bio prilično alkoholiziran, kad se probudio počeo je bauljati stanom. Darko je alarmirao kolege policajce koji su nepozvanog gosta odvezli u postaju.

Kako su priopćili iz policije, nepoznati mladić nije provalio. On je navodno bio na tulumu u zgradi te je naprosto pogriješio stan. Nije pravio nered, ali sasvim sigurno situacija nije bila nimalo ugodna po obitelj Prgomet.

(Index hr/Alen Avdić)
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.