13.3.2017. 13:50
0
Vjenčanje je bilo savršeno, a onda je upala prva žena i pretukla mladoženju
Vishal Kumar Sonu (42) priredio je vjenčanje kao iz bajke. Sve je bilo sasvim u redu, sve dok se ceremonija nije pretvorila u scenu iz bolivudskih filmova.

Na vjenčanje je, naime, upala njegova bivša žena, Rakhi, sa kojom ima 13-godišnjeg sina, a koja tvrdi da oni još nisu razvedeni. Rakhi je prvo objasnila da Vishal ne može da se vjenča sa ženom 18 godina mlađom od njega, jer su oni još uvijek u braku koji su sklopili prije 14 godina, piše “Blic“…

Kako je Vishal reagovao na to? Tvrdio je da je ne poznaje, pa je onda Rakhi, koja je došla sa rodbinom, počela da ga vrijeđa i to uz njihovu pomoć. Vishal je rekao da su on i Rakhi razvedeni, i da ima dokaz, a onda je pokušao da pobjegne!

Međutim, Rakhi i njena porodica su ga sustigli zajedno sa mladom, a onda je Rakhi dobio i batine.

Situacija se u tolikoj mjeri otrgla kontroli da je vlasnik restorana morao da evakuiše zgradu i pozove policiju, a Rakhi i Vishal su završili u pritvoru.

Rakhin brat rekao je medijima da je Vishal bio nezaposlen i fizički maltretirao Rakhi, pa je onda ona otišla kod svojih roditelja. Dogovor je bio da se Rakhi vrati kući kad Višal počne da radi, tvrdi njen brat. Međutim, izgleda da je Vishal umjesto toga sebi našao drugu ženu.

(Merima Druškić)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.