20.7.2017. 19:07
0
Pas koji je herojski spasio lane od utapanja postao hit na internetu
Zlatni retriver koji je spasio lane od utapanja postao je prava senzacija na društvenim mrežama.

Pas imena Storm šetao je obalom Long Ajlanda sa vlasnikom kada je skočio u vodu kako bi spasio lane. Vlasnik je na Facebooku u kratkom video objavio ovaj herojski Stormov potez uz riječi: “Kakvo jutro. Ne mogu vjerovati. Storm je upravo spasio lane od utapanja.”

Iz organizacije za spašavanje životinja Long Ajlanda kazali su kako je lane nakon spašavanja u dobrom stanju, iako je pretrpjelo veliki šok, što se može vidjeti i u videu.

“Spašavanje nije lako, ali uvijek donese ovakve priče koje vrijedi čuti i koje ostave veliki utisak na ljude. Storm je pravi heroj”, kazali su iz ove organizacije.

Storm je na kraju dobio nagradu za dobro djelo koje je učinio. Nagrada su bili slatkiši iz radnje za pse, piše CDM.

(Alen Avdić)

LanePas
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.