25.8.2017. 22:00
2
Nikad nije kasno: Oženio se u 85, djevojku našao preko Facebooka, mlađa 59 godina
Dječija zvijezda iz Velike Britanije, Jimmy Patton , ima 85 godina, ali je duhom mlad. A sada je uspio da tu istu javnost koja ga je obožavala okrene protiv sebe i to ženidbom.

Naime, njegov izbor je žena mlađa 59 godina od njega. Jimmy Patton je riješio da stupi u brak, i tu nema ničeg spornog.

Djevojku je našao preko Facebooka, bila je to obožavateljka, jedna od nekoliko miliona. Ona se zove Amy Phillips i ima 26 godina.

Da, Amy Phillips je odavno punoljetna i ima puno pravo da radi sa svojim životom šta hoće, baš kao i Jimmy Patton . Ali razlika od 59 godina je zaista previše.

Mediji su odmah pronašli i Amynu majku koja je rekla:

“Ni Amy , a ni ostatak porodice razlika u godinama uopšte ne muči. To je ljubav, ona je slijepa za godine. Amy  je sretna, a samim tim i mi. Sretni smo i ponosni”.

Inače, Jimmy je prije pet godina ostao udovac, i često je govorio kako je uvjeren da “poslije svoje Valery nikada više neće naći pravu ljubav”.

Ipak, izgleda da ju je pronašao u mlađanoj Amy, prenosi CDM. 

(Alen Avdić)

2
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.