26.8.2017. 20:49
0
Ove tajne muškarci nikada ne otkrivaju
Iako se tajnovitost često vezuje za žene i muškarci vole da ostavljaju misteriozni utisak, posebno kod pripadnica ljepšeg pola.
Misleći da žene padaju na tajnovitost, muškarci se često trude da sakriju određene stvari od njih.

Obično je riječ o nekim svakodnevnim aktivnostima koje se, prema mišljenju većine, ne smatraju dovoljno “muške”, piše portal Bright Side.

Evo o kojim tajnama je riječ:

Boje se

U današnje vrijeme, muškarac se predstavlja kao jaka figura ali i neustrašiv heroj, a mnogi se tako ne osjećaju. Baš kao i žene, i oni se plaše nepoznatog, često brinu i preispituju se.

Cijene podršku

Sasvim prirodno, i muškarcima u životu treba emocionalna podrška.

Ne primjećuju sitnice

Opšte je poznato da muškarci ne obraćaju pažnju na detalje i sitnice.

Razmišljaju o besmislicama

Koliko god bili posvećeni poslu i svim porodičnim stvarima, muškarci veoma često razmišljaju o potpunim besmislenim stvarima. Oni to doživljavaju kao odmor za mozak.

Odmjeravaju svaku ženu koja prođe pored njih

Koliko god ženama smetalo odmjeravanje drugih žena, muškarci jednostavno ne mogu bez toga. Riječ je o prirodnom nagonu kome se ne mogu tako lako oduprijeti.

Potrebni su im trenuci samo za sebe

Muškarci obožavaju trenutke kada ništa ne rade. Obično tim danima lijenčare, uživaju u miru i tišini, piše CDM.

(Alen Avdić)
0
ZANIMLJIVO
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.