8.9.2017. 17:30
0
Poginuo od uzbuđenja što je djevojka pristala da se uda za njega
Jedan muškarac poginuo je kada je pao sa mosta od uzbuđenja nekoliko trenutaka nakon što je njegova djevojka pristala da se uda za njega.

Tridesetdvogodišnji muškarac zaustavio je automobil na sred Irabu mosta u Japanu.

Izveo je djevojku napolje i zaprosio je. Od sreće što je rekla “da“ popeo se na ogradu mosta i raširio ruke, piše “B92“.

Sekund kasnije izgubio je ravnotežu i pao u vodu sa trideset metara visine.

Njegovo tijelo je pronađeno nekoliko sati kasnije u beživotnom stanju.

Policija je u saopštenju navela da je muškarac pio alkohol prije nego što je došlo do tragedije. Inače, most Irabu je otvoren 2015. godine i povezuje dva japanska ostrva – Mijako i Irabu. Dugačak je 3.540 metara.


(Admir Oručević)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.