30.10.2017. 15:35
0
Za 200 eura lažiraju život milionera za Instagram
Jedna firma u Moskvi omogućava zainteresovanima da na dva sata iznajme prizemljeni avion za 14.000 rubalja (nešto više od 200 eura), a uz doplatu je moguće dobiti i cio tim za uljepšavanje, kao i profesionalnog fotografa koji će osigurati da izgledate kao putnik prve klase na Instagramu.
Kako piše britanski tabloid “Sun”, ovaj novi trend praktikuju mladi koji nemaju dovoljno novca da zaista iznajme avion, već im je potreban samo kako bi ostavili utisak bogatstva na društvenim mrežama. Istinsko iznajmljivanje aviona u istom vremenskom periodu košta oko 2.000 eura.

Neki su odabrali da se slikaju kako u holivudskom stilu prelaze u avion iz svog skupog, parkiranog automobila (takođe iznajmljenog). Kao rekviziti tu su magazini, tanjiri sa hranom i flaše pjenušavih vina, piše CDM.

(Alen Avdić)
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.