29.6.2018. 20:45
0
Pogledajte kako je slon katapultirao turistu na Tajlandu
Nemojte dirati slona dok jede. To je lekcija koju je naučio jedan turista dok je bio na odmoru na Tajlandu.

U video-snimku koji kruži internetom, turista Cody Stinner nudi životinji lišće pokušavajući da mu se približi što više.

Nekoliko sekundi kasnije, u trenutku kada ga je turista dodirnuo slon ga je katapultirao u vazduh moćnim udarcem svoje surle. Muškarac je završio na gomili kokosa, ali je imao sreću da prođe nepovrijeđen.

Kako piše Daily Mail Cody se plašio da će ga slon nagazati, te je brzo ustao i otišao sa ovog mjesta.

Uprkos njihovoj veličini, slonovi su poznati kao nježna stvorenja. Ali ako su uznemireni, mogu biti agresivni i povremeno doživljavaju napade besa.

Prema dokumentarcu “Elephant Rage” koji je prikazivan na kanalu Nacionalne geografija, svake godine oko 500 ljudi strada od napada slona, prenosiCDM.

(Amila Alijagić)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.