28.7.2018. 9:15
0
Kina: Skrivio sudar pa se bacio na cestu da bi odglumio ozljedu
Motociklista koji je kriv za sudar na cesti u Kini, iako je prošao bez ozljeda, bacio se na tlo da bi izgledalo da je teže ozlijeđen.

Snimak nadzorne kamere zabilježio je u ponedjeljak trenutak kada je muškarac na motociklu izletio na glavnu cestu iz sporedne ulice te je njegov zadnji kraj udario kombi koji je potom sletio s ceste i prevrnuo se na bok. 

Vozač kombija, kojem je motociklista oduzeo prednost, ostao je nakon udara u vozilu, dok je motociklista u panici pogledavao oko sebe, a onda se odlučio na bizaran potez - bacio se na tlo i glumio da je ozlijeđen.

U međuvremenu je iz iste sporedne ulice naišao drugi automobil te je vozač iz njega izašao da bi pogledao kako je muškarac u kombiju.

Srećom, piše ''Mirror'', ni motocikista ni vozač kombija nisu teže ozlijeđeni, a stvar oko nesreće ''riješili su privatno''. 


(Admir Oručević)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.