14.10.2018. 21:15
1
Probudili se mamurni i shvatili da su kupili hotel na tropskom ostrvu
Kada su se u teškom mamurluku probudili u hotelu na Šri Lanki britanski mladenci su shvatili da su u najvećem pijanstvu kupili hotel u kom borave.

Tridesettrogodišnja Gina i tridesetpetogodišnji Mark otputovali su na Šri Lanku za svoj medeni mjesec, a vlasnici hotela u kom su boravili su im rekli da će se hotel uskoro prodati.

Nakon desetak čaša lokalnog ruma tokom prve noći, par je odlučio da uzme hotel u zakup, a ta odluka ih je koštala 90 hiljada funti.

“Hotel je izgledao staromodno i veoma jeftino, a bio je na plaži okružen palmama, baš kao što mi volimo“, rekla je Gina.

Nakon što su shvatili da zakup za jednu godinu iznosi deset hiljada funti, oni su bili toliko pijani da su ga zakupili na devet godina.

Sljedećeg dana su čak i potpisali sve ugovore, i opet nastavili da piju.

“Poveli smo dva prijatelja koja su nam sve prevodila, a pošto ništa nismo razumjeli mi smo nastavili ponovo da pijemo“.

Tri mjeseca nakon što su postali vlasnici otkrili su da čekaju bebu, prenosi CDM.

“Već se osjećam kao loša majka jer sam potrošila sav novac od vjenčanja na posao koji možda neće uspjeti. Čak su nam i prijatelji i porodica rekli da smo totalni idioti što smo se upustili u ovo“, kaže Gina.

Srećom, otkako su postali vlasnici hotela u julu, hotel na Šri Lanki je konstantno pun.


(Lejla Trle) 

1
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.