24.5.2019. 12:05
0
Policija traga za "šaljivdžijom" koji zaustavlja vozove
Njujorška policija traga za muškarcem koji je, bez ikakvog razloga, od februara do danas navodno već 40 puta aktivirao sigurnosne kočnice podzemne željeznice.

Policija je u četvrtak objavila fotografije i video snimke muškarca za kojeg kažu da se nekoliko stanica vozio na spoljnom dijelu vozila prije ulaska u voz i povlačenja kočnice predviđene za hitne slučajeve, prenio je AP.

Zabilježeno je 40 sličnih incidenata od februara, a kojji su učestali u aprilu i maju.

Policija sumnja da "šaljivdžija" koristi ključ kako bi ušao u prazan vagon mašinovođe, u kojem se nalazi sigurnosna kočnica.




(Lejla Trle) 

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.