1.10.2019. 20:31
0
Opsjednutost pop zvijezdama iz Koreje dovela ga je do promjene identiteta
Oli London je 30-godišnji Britanac kojem je najveća želja da liči na pop zvijezdu iz Koreje. Ovaj momak poznat po učešću u rijalitijima i modelingu, odradio je niz suludih plastičnih operacija kako bi izgledao kao Jimin, jedan od pjevača mega popularne pop grupe BTS.

''Smatram da su ljudi iz Koreje prelijepi i savšeni. Igledaju kao lutke”, kaže Oli, pravog imena Oliver koji je neko vrijeme živio u Seulu gdje je i počela opsesija ljepotom korejskih muzičkih zvijezda.

Odradio je razne filere, više puta operisao nos, jagodice i kompletnu vilicu koju je “suzio” da bi što više ličio na korejsku pop zvijezdu.

U tinejdžerskom periodu bio je, kako kaže, nezadovoljan izgledom jer je imao akne i veliki nos. Kada je otkrio plastičnu hirurgiju, odlučio je da se mijenja i da sebe učini srećnim.

Zahvate kojima se podvrgava širom svijeta krije od svoje majke i prijateljja jer prosto ne može da ih sluša dok ga kritikuju.

Oli kaže da mu operacije i izgled pomažu da izgleda kao da ima 18 godina. Uz to, postao je svjetski poznat i često je gost emisija koje se bave platičnim operacijama, naročito onim “malo težim” slučajevima.

Opsjednutost K popom, kako se naziva pravac u muzici koji dolazi iz Koreje (Južne), dovela je ne samo do promjene identiteta, već i do muzičke karijere. Oli, iako nije pjevač, počeo je da snima pjesme koje zvuče kao one koje izvode njegovi idoli, a čak i uči njihov jezik, prenosi CDM.


(Amila Alijagić)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.