9.12.2019. 14:39
2
Udala se za tepih: Obećala da ga neće gaziti
Samohrana majka dvoje djece, Bekki Cocks (26) iz Engleske iznenadila je svoje prijatelje kada im je saopštila da je odlučila da se uda i to za svoj tepih kom je dala ime Mat.

Ova žena, koja inače radi u kazinu u Manchesteru, na svoju proslavu došla je u bijeloj haljini i krem sandalama, baš kao prava mlada. Tu je bio i neizostavni buket, dok je na svečanosti pored Bekki stajao umotan tepih Mat, prenosi The Sun.

Tokom intimne jednosatne ceremonije Bekki je obećala Matu da će ga voljeti “dok ih smrt ne rastavi”.

Engleskinja je rekla da je tepih kupila prije oko godinu dana, te kako je svim svojim prijateljima dosadila pričama o tome koliko ga voli.

“Moji prijatelji su onda počeli da se šale govorivši mi: “Ako ga toliko voliš, zašto se ne udaš za njega?”, ispričala je Bekki koja je na kraju to i uradila.

“Toliko vremena provodim pazeći na njega: čistim ga i usisavam nekoliko puta dnevno i pazim da uvijek izgleda najbolje. Ne bih mogla ni da zamislim da budem bez njega. Kad su djeca u krevetu, često legnem sa njim i pričam mu svoje najintimnije misli”, kaže mlada Engleskinja.

Dodaje i da mu je obećala da nikada neće gaziti po njemu, kako ga kojim slučajem ne bi isprljala.

Ceremonija je odžana u prodavnici tepiha u kojem je Bekki “upoznala Mata”. Vlasnici prodavnice ne samo da su platili organizaciju svadbe, već su nevjesti darovali sredstva za održavanje tepiha. Kažu da nisu mogli, a da ne učestvuju u događaju kada su čuli šta Bekki namjerava, prenosi CDM.


(Amila Alijagić)

2
ZANIMLJIVO
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.