26.12.2019. 11:20
0
Zbog ovog poteza mu se dive društvene mreže
Snimak dostavljača koji se posebno potrudio i borio sa zaleđenim prilazom da dostavi paket postala je hit na internetu.

Video je postao viralan nakon što ga je objavljen na Jutjubu, a sada ima više od tri miliona pregleda. Autor je objasnio da je snimljen nakon ledene oluje, zbog čega je prilaz bio zaleđen.

“Čuo sam kamion UPS pa sam otvorio garažu i rekao mu da samo ostavi paket, i da ću ga sam uzeti, ali je insistirao da ga donese”, kaže Valt.

Iz UPS su rekli kako su njihovi dostavljači poznati po posvećenosti. Ovaj dostavljač koji je puzao po zaleđenom prilazu da dostavi paket sigurno je dobar primjer.


(Lejla Trle) 

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.